Urggghh jäkla pollen!

Ugh, allt pollen håller på att ta kål på mig! Har ont i huvudet hela tiden, näsan och halsen kliar och och känns täppta konstant, och ögonen rinner och kliar. Har allergimedicin, och när jag tar en tablett så blir det hyfsat. I kanske tre-fyra timmar, och det är en om dagen som gäller för de där. De ska verka i ett dygn, men icke. Inte en chans. Jävla bindvävsfel.

Dessutom är det något mögel eller något i huset, som känns i sovrummet. Alltid när jag har gått och lagt mig. Efter fem-tio minuter är det tvärstopp i hela huvudet och allt kliar, och sen kan jag inte somna. När jag vaknar på morgonen är det som om jag inte egentligen har sovit. Glömmer liksom bort hur jobbigt allt det här varje år när det börjar bli varmt nog för att vara på lantstället lite längre, men det är samma visa jämt. Det där som är i sovrummet hänger visserligen med året runt och inte bara när det är säsong för pollen, men i kombination blir det inget vidare. Nåja. De närmaste dagarna ska jag och R återbetala tjänsten med att se efter vårt husdjur när vi var bortresta – vi ska vara hundvakt åt svärisarnas lilla vovve!

Svart hund, labradormix. Svärisarnas vovve. Pollen och hundvakt.

Eller ja, liten kanske var att ta i, den väger 32 kilo. 32 kilo kärlek eller 32 kilo kork, det beror på vem man frågar. Det ska i alla fall bli kul, vi får se om det går att fösa ihop både hund och katt under samma tak när de har lugnat ner sig lite och är trötta, eller om R får sova i deras hus…!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/urggghh-jakla-pollen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: