Mitt hem är för litet

Dagens bestyr har bestått i att ta hand om mig själv och mitt hem. Färgade ögonbrynen, gjorde så gott jag kunde med att städa badrummet (det gick sådär), diskade, torkade av några speglar och gjorde en ansiktsmask. Jo, och så vattnade jag blommorna också. Allt var självklart utspritt på hela dagen, så jag hade fullt upp när jag väl kom igång framåt lunch.

Tycker fortfarande att det är så jäkla mycket prylar precis överallt, och det stör mig verkligen. Det är inte särskilt trevligt. Jag har redan rensat ut så mycket jag kan utan att börja göra mig av med möbler. Tror jag. Eller jo, jag skulle ju göra mig av med en gammal ful teak-byrå för ett par månader sedan, men den ville R behålla. Den står på vinden, så då ryms det inte kartonger med andra saker där i stället. Det känns som att det inte finns något hus i världen som rymmer alla prylar.

Kartong, paket. Mitt hem är för litet.

Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker flytta på saker eller gömma dem, det ser ändå alltid stökigt ut där jag sitter, och det känns trångt. Behöver möblera om också. Planen är att allt det här ska bli klart innan juli är slut, men det känns inte så  Om man skulle köpa typ en byrå att ha på borden eller i soffan kanske… Ska försöka gömma undan lite mer i kväll om jag orkar, men det blir ingen större skillnad. Mitt hem är för litet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/37880/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.