Bästa kakan till bästa R

Nu har R fyllt år färdigt och firandet är överstökat – det är en väldigt enkel procedur. Jag bakar den bästa kakan han vet, en mjuk pepparkaka som faktiskt är sjukt god, vi fikar och sen är själva firandet färdigt. Fast i år gjorde vi faktiskt ytterligare en utflykt och åkte ner till kajen i stan och käkade glass också.

Kaka, sockerkaka, mjuk pepparkaka. Bästa kakan!

Det var första gången för i år, så jag testade en av glassnyheterna: rabarber och ingefära. Det låter ju hur gott som helst, men den smakade knappt ett dugg. Helt värdelös. Tog mangosorbet också, och den var delikat. R tog en kula hallon- och saltlaktritsglass och en kula lime breezer eller vad sjutton den hette, båda hans var riktigt bra. Kan tänka mig fler glassar i år, men aldrig mer den där rabarbervarianten.

De hade några andra nya smaker för i år också, en av dem var popcorn. Ja, popcorn! Det låter väldigt märkligt men samtidigt lite lockande, men jag kan inte bestämma mig om det låter gott eller inte. Undrar om jag vågar prova – när jag väl spenderar pengar på glass vill jag ju ha något jag gillar. Någon som har testat? För övrigt, om någon skulle göra glass av den bästa kakan på bilden ovan så skulle det bli en hit.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/basta-kakan-till-basta-r/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Aina Keijserjuni 15, 2016 kl. 19:44
  • Svara

  Din kaka ser jättegod ut! Grattis till R! Håller med dig, ska man köpa glass så ska den smaka gott! Ha en skön kväll!

  1. Tack! Ja, jag vet inte om jag kommer våga prova den där glassen… Hoppas att du får en trevlig kväll också!

  • Farsanjuni 15, 2016 kl. 23:44
  • Svara

  Avundsjuk på kakan!

  1. Man kan såga tåg av den.

    • Farsanjuni 16, 2016 kl. 12:39
    • Svara

    Men bara köra på rundbana.

    1. 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.