Fortfarande okrossbar

Min okrossbara kaffekanna till den nya kaffebryggaren har utstått sitt första test och hittills visat sig vara orkrossbar! Det var i morse, när jag bryggde kaffe. Fick problem med hela bryggaren, för tydligen hade jag inte fått i filterhållaren helt rätt. Det resulterade i att allt vatten samlades upp i filtret och inte rann ner i kannan – det saknades några millimeter för att de skulle få kontakt. Så jag tog bort kannan, för jag fattade inte vad som hänt först. Tog av locket och tappade den – hårt – i diskhon. Ja, man kan tappa saker hårt. Jag brukar göra det.

Okrossbar kaffekanna till kaffebryggare, termoskanna

När jag hittade felet med filterhållaren var det i alla fall inga problem, jag fick mitt kaffe. Kannan visade sig vara okrossbar en första gång, Jag antar att om den klarar ett sådant ”fall”, så lär den hålla för diverse andra mindre stötar och sånt också. Bra, jag är faktiskt väldigt nöjd med den där grejen. Den enda nackdelen är att man lätt spiller vatten om man inte har locket på kaffekannan när man fyller kaffebryggaren, men det funkar bra att hälla med locket på. Det är nog bara en vanesak att sätta på locket medan man laddar bryggaren i stället för när allt är klart.

En annan bra grej är att man hör när det är klart. För när man har satt på kaffebryggaren går man ju alltid och sätter sig och käkar eller sätter sig vid datorn eller vad man nu gör. Man glömmer att man höll på att göra kaffe (om det inte är akut). Den säger till genom att knäppa när den stänger av sig själv, och det hör man. Skulle man ändå inte höra så gör det inte så mycket eftersom det är en termoskanna, och det håller sig varmt i evigheter. Perfekt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/fortfarande-okrossbar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.