Fotbolls-EM

Fotbolls-EM märks tydligt överallt. Även om man inte själv är intresserad, inte kollar när Sverige spelar eller ens känner till att fotbolls-EM pågår, så är det ganska svårt att missa att det är något på gång. I förra veckan när Sverige skulle spela mot Italien klockan tre på eftermiddagen så körde vi hem genom stan vi halv-två. Det var kö, som i värsta rusningstrafiken – alla verkade vara på väg hem tidigt för att kolla på matchen. Vi visste inte ens om att det var match då, så vi fattade ingenting förrän vi kom hem. Men så är varken jag eller R särskilt insatta heller, det märks nog.

Men det är inte bara vid sådana tillfällen som man märker att det är något på gång. Var i affären, och i spelhörnan som finns i förbutiken var det sjukt mycket folk också. Mest äldre människor, alla hängde vid en TV och lämnade in diverse oddsspel. Skulle tro att de flesta som spelar på fotbolls-EM gör det hemifrån på datorn eller telefonen när man har både liveodds som ändrar sig varefter matchen spelas, och dessutom kan spela på fler saker än bara resultatet. Säkert mycket mer intressant om man inte bara gillar fotboll, men även om man har betting som intresse. På Betway kan man spela (klicka här) på det mesta som händer i en match.

Fotboll, fotbolls-em

Sveriges chans i ett sånt här sammanhang då? Nej, det är kört för den här gången, vi hade väl inte ens någon chans till att börja med. Det ör stora ord och artiklar i tidningar som får oss att tro att vi kanske är med i matchen, men det är vi tydligen inte alls.

En sak är i alla fall säker när det gäller stora sportevenemang som fotbolls-VM, olympiska spelen eller liknande händelser, och det är att hela landet – eller kanske världen – stannar när det är något stort på gång! Ska ni gå på Gröna Lund, Skansen eller något annat i stan där det brukar vara proppfullt i sommar? Passa på en dag när det är en viktig match. Om du inte själv vill se den i direktsändning, det vill säga. Det är oerhört mycket mindre folk ute och gör saker de dagar och tider det är match på gång. Fotbolls-EM i år är inte bra bara för de som älskar sport och betting, utan även för de som turistar eller vill hitta på saker i stan i sommar!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/fotbolls-em/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: