Hobbit på tallriken

Jag gillar inte sagor om ringar, häxor, trollkarlar, någon slags hobbit och andra sagofigurer i allmänhet. Jag gillar inte sagor, och jag gillar inte fantasy. Jag kan omöjligt leva mig in i en sådan bok eller film – och tro mig, jag har försökt! Har påbörjat både boken och filmen ”Sagan om ringen” flera gånger, men aldrig klarat av mer än en kvart eller halvtimme.

Min vän Adrian, som skrev de fina annonserna för Ponies R Us och havssköldpaddor, skriver fantasy. Böcker, på engelska. Han är väl medveten om att jag inte har något alls till övers för den genren, så han skrev en till annons och direktöversatte den med Google translate, om just en slags Hobbit. Smaklig måltid…!

—————————————————————————————————————————————

Hej vänner! Här är vi igen med en fantastisk affär för dig! Den här är bara under en mycket begränsad tid (det finns mindre polisoro). Har du någonsin varit att titta på ”Sagan om Ringen” eller ”The Hobbit” och tänkte ”Jag önskar verkligen att alla dessa hobbits skulle dö, jag hatar hober så mycket, varför hober ens existerar?” Om du inte har tänkt det, bör du nog sluta läsa just nu, är det tveksamt denna produkt är för dig.

Fortfarande med mig? Bra ! Idag har vi några fantastiska Hobbit köttprodukter som erbjuds! Jag vet, du tänker… ”Men jag kunde omöjligen äta hobbitkött, hober är människor också!” De är inte, de är onda små varelser som smakar gott! Det är praktiskt taget fel att inte äta dem! Och vi har ett stort urval av olika premade hobbit-livsmedel för dig, inklusive dessa underbara läckerheter som Hobbit Jerky! Tillverkad av 95 % ren hobbitkött (vi är inte riktigt säker på vad vi lägger i det, men om du inte tänker på det, kommer du att bli bra)!

Någonsin ville ha en Hobbit Burger? Vi kan sälja dig bara pastejer, tillverkade av malet hobbitkött. Eller vi kan sälja vår super speciella Hobbit Burger Maker kit, inklusive hobbitgjorda bullar och en hemlig sås (vi bara tillfälligt förslava hobbit att arbeta i våra kök innan de blir god mat , hårt arbete gör dem smakar bättre)!

Och vilken gourmet inte vill några saftiga hobbitbiffar? Vi tar bara de bästa, mest ömma delar av hobbit och förse dig med en helt enkelt utsökt biff! Du kan också laga mat avundas 5-stjärniga restauranger, förvåna dina vänner med din fina köket!

Och kom ihåg, hober är inte människor! De är mer som råttor, läckra råttor (jag menar inte att du äter råttor). Om det finns andra hobbitkött delikatesser som intresserar dig, kan du kontakta oss via de vanliga, om inte polisen ikapp oss, då det kan bli lite svårare.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/hobbit-pa-tallriken/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: