Högsommar!

I går var det verkligen högsommar på lantstället. Det var tänkt att vi skulle ha åkt på en liten utflykt, men R åkte utan mig. När han kom tillbaka drog jag med mig honom till badberget i stället, så att jag skulle kunna få mig en liten simtur. Det var faktiskt riktigt varmt och skönt i vattnet, man kunde vara i länge utan att det blev jobbigt. Simmade med hunden och slängde diverse pinnar och kottar åt den. Sen gick hon upp och la sig på min handduk så att den blev plaskvåt.

Det gjorde inte så mycket, man torkar snabbt i solen. Hängde på verandan en större del av eftermiddagen och gjorde inte så mycket. Lyssnade på musik, försökte få R att hålla mig sällskap under markisen.

När jag var lite lagom rosa var jag helt slut och hade inte tänkt lyfta ett finger på resten av kvällen, men jag behövdes vid matlagningen och sen var det inte så kul längre.

I dag är det inte högsommar – det regnar som fyfan och jag är ensam igen. R har saker att göra. Jag vill vara med honom även om det är obekvämt i sommarstugan. Jag är ju hellre hemma där det är skönt, jag kan vila och jag har en bekväm soffa, men utan honom är det ju helt värdelöst att sitta där själv och vänta tills han är klar och har tid att umgås. Och jag kan inte ta med katten på tåget varje gång jag ska dit, så tar jag hem katten kommer jag inte dit alls. Blargh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/hogsommar/

1 kommentar

    • Josefinjuni 27, 2016 kl. 11:38
    • Svara

    Gå gärna in och läs bloggen http://www.eldtigern.se

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.