Läkartrassel

Jäkla läkartrassel. I dag fick jag äntligen svar från vårdcentralen om min tidsbokning som jag gjorde för 18 dagar sedan. Jag har aldrig varit med på maken förut, ska det ta så lång tid innan de ens kan bestämma sig för vem som ska ta emot mig och när jag ska få komma dit? Märkligt. Det visade sig att de lyckas klämma in mig om en månad, men inte hos den nya husläkaren jag skulle ha. Nä, min gamla ska jobba lite extra i sommar, trots att han egentligen gått i pension.

Det var ju bra i alla fall eftersom han känner mig, men om det har tagit så många månader att få intyget för assistans till att börja med så är det väl osäkert om han hinner skriva det på ett besök. Eller rättare sagt, skriva klart det, eftersom de två senaste läkarbesöken hos honom helt och hållet gick åt till det. Jag hade redan listat mig hos en annan läkare, men hur de ska lösa det här med överflytt och regelbunden kontakt och medicinering blir ju spännande att se. Och vad händer om han inte hinner skriva klart intyget nu då…?

Penna, skriva

Det börjar kännas jäkligt jobbigt med hela den där vårdcentralhistorien och ny läkare. Det dröjer säkert tills efter sommaren innan jag ens får träffa min nya läkare, och sen tar det en halv evighet innan personen ifråga känner till mitt syndrom och mina symtom. Sen när han vet det måste han avgöra om han kan vara min läkare eller inte, beroende på kunskap eller förmåga att lyssna. Eller så avgör jag det åt honom. Fasens jävla mög, men bra att samma läkare avslutar det han påbörjade. Sen blir det läkartrassel.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/lakartrassel/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.