Lite klent mellan inläggen…

Ja, det har blivit lite klent på sistone. R är ledig, det har varit über-högsommarväder med strålande sol och 28 grader så vi har varit ute mest, och jag har inte riktigt någon bra plats att ha datorn på i sommarstugan. Det gör ont att sitta på en köksstol, och efter en dag ute är jag så mör ändå att hjärnan glappar och jag får inte ut så mycket vettigt. Men det kommer, jag lovar. Ibland kommer andra saker i livet först.

R håller hela tiden på att dona och fixa med huset, men ibland har han en stund över för att vara med mig. För några dagar sedan föreslog jag att vi skulle åka till ett naturreservat som ligger precis här i närheten, och det ska vi göra i dag om det blir lite varmare – temperaturen droppade med 15 grader i går kväll.

Utsikt från Stendörrens naturreservat. Klent med inlägg på sommaren!

Förvisso är det helg och säkert mycket folk, så vi kanske åker någon annanstans i stället. Nåt ska vi hitta på i alla fall. Och i morgon eller dagen därpå åker jag hem till stan för att få andas lite frisk luft och inte vara sjuk hela tiden, då kommer det helt klart vara mindre klent mellan det jag publicerar här!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/lite-klent-mellan-inlaggen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.