Lite pyntat!

Sådärja, då var det mesta på plats, jag har pyntat balkongen! R åkte iväg och hämtade en bambuvägg i dag, men de hade bara en så det saknas fortfarande en på ena kortväggen av balkongen. Den och mattan kommer ifrån Rusta, plastväxten och belysningen från Clas Ohlson, och lyktorna från City Gross. Fina inredningsbutikerna, ni vet. Men jag gillar de där rislamporna, de laddas på dagen och tänds automatiskt när det blir tillräckligt mörkt ute.

Pyntat balkongen!

Nu på kvällen har det blivit ganska kallt så jag har ingen större lust att sitta där nu, men det ska väl vara lite mer värme i sommar ändå. Och nu när jag har pyntat med en bambuvägg så känns det väldigt naket och öppet på den andra sidan, så det ska definitivt upp en där också. Allt som finns här sitter fast med människans bästa vän: buntband. Jag fixar inte att skruva eller knyta hårt och sånt, och buntband är faktiskt lätt att få bort också.

Jag är helnöjd, det går inte att jämföra med hur det var tidigare. Och det är så gott som underhållsfritt, förutom att man kanske behöver damma av det eller dammsuga mattan ibland. Perfekt. En del skulle väl föredra riktiga växter ute på sommaren, men mina fingrar är inte alls lika gröna som växten på bilden, och jag skulle med största sannolikhet bara döda eventuella riktiga växter när jag inte är hemma eller inte orkar ta hand om dem. Så, lite mer värme tack?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/lite-pyntat/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Katja on juni 8, 2016 at 20:20
  • Svara

  Det blev ju jättefint! 🙂 Kan tänka mig hur det såg ut innan, det behövs ju egentligen inte så mycket för att det ska göra stor skillnad. Jag brukar ha levande blommor i blomlåda, men jag skulle gärna ha en fejkpalm i ena hörnet 🙂

  1. Tack! Ja, det var ingen vacker syn innan… Någon gång ska jag testa riktiga blommor, det kanske får bli ett helt projekt! 🙂

 1. Den som ändå hade balkong ?

  1. Åh 🙁 Ja, det gör sån himla skillnad att kunna gå ut där de dagar man inte kommer ut på annat sätt.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.