Mina Vårdkontakter

Åkte som sagt hem till stan för några dagar sedan, för jag pallar inte med så många nätter i rad i sommarstugan. Det är de där allergiska reaktionerna i sovrummet på lantstället som ställer till det. Måste ta upp det på nästa läkarbesök, när fan det nu blir Lade in en tidsbokning på min vårdcentral via 1177 Mina Vårdkontakter för 11 (!) dagar sedan, och har inte fått svar. Det har aldrig hänt att det har tagit så lång tid förut att ens få svar via Mina Vårdkontakter, max två eller tre dagar.

Visserligen har det hänt att det dröjer nästan tre månader från jag får svaret tills jag faktiskt får komma på besök hos läkaren. Detta trots att det alltid är akut, men de prioriterar snoriga barn och stukade fötter. Inte en jävel bryr sig om eller vill ha att göra med en EDS-patient, fast jag har ju faktiskt ”vanliga” ärenden också. Men det jag först och främst måste få är intyget jag efterfrågade i januari, för att ansöka om assistans. Arbetsterapeuterna var färdiga med sin utredning i april, och jag skulle få intyget av min läkare innan han slutade för en månad sedan. Det fick jag inte.

Papper, ansökan, intyg, överklagande

Jag vet inte om det kommer att skickas till mig av den nya läkaren, eller om han måste börja om och läsa alla mina journaler (på mina läkartider). Då kan det ta flera månader innan det är färdigt, trots att det skulle vara klart i god tid så att ansökan om assistans skulle hinnas med innan semestrarna. Som utlovat. Ja, ni fattar. Hade jag inte haft näringsdrycker och hade inte R varit ledig, vad skulle de göra med mig då? Låta mig svälta ihjäl? Nä, skynda på, Mina Vårdkontakter. ”Mina”. Skulle inte förvåna mig om de har glömt mitt ärende, trots att jag loggade in i går kväll för att dubbelkolla om det var under behandling. Det var det. Och skynda på, jäkla vårdcentral.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/mina-vardkontakter/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: