Nya solglasögon från AntonFrans

Jag har ett par nya solglasögon, förresten! De kommer ifrån AntonFrans, ett ganska nytt företag som har en väldigt enkel och bra idé. De säljer ett fåtal olika solglasögon, och för varje par de säljer så skänker de 200 kronor till välgörenhet. Man kan välja bland några olika organisationer själv, är det någon man saknar så kan man föreslå den. Jag har modellen ”Alska”.

Solglasögon "Alska" från AntonFrans

Konceptet är hållbarhet. Inte bara på själva solglasögonen – de har bara modeller som hängt med länge och oftast funkar i alla lägen, klassiska och tidlösa – utan även att bidra till att skapa en lite mer hållbar värld. Att hjälpa sjuka, människor på flykt, forska fram bättre botemedel för barn med cancer. Ni vet, alla såna där saker där varenda krona räknas.

Och jag måste säga att jag föredrar sättet AntonFrans gör det på framför i stort sett vilket företag som helst. Många andra gör en jättereklam av att de skänker en krona för varje såld vara under en period, och ofta då ändå har höjt priset strax innan. De har tre klassiska modeller av solglasögon, och man kommer nog faktiskt lätt kunna känna igen andra man ser på stan som handlar med motivation eller engagemang. Ansvar.

Solglasögon är inget jag köper ofta, och de jag har använder jag i många år. Klassiskt och tidlöst är min stil nästan jämt, det är enkelt och funkar alltid. Men jag måste erkänna att jag inte är så up to date på mode inom solglasögonbranschen, så jag kanske har missat något. Jag är nöjd ändå.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/nya-solglasogon-fran-anton-frans/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: