Omöjligt att somna

Det var helt omöjligt att somna i går kväll! Jag glömde ta medicinerna i vanlig tid och kom på det först när jag skulle gå och lägga mig, någon gång vid halvtolv. Det dröjer ett par eller tre timmar innan de börjar verka, men jag tänkte försöka somna ändå. Men icke. Efter tre timmar gick jag upp en stund. Det hade börjat ljusna, fåglarna kvittrade så jäkla glatt och dessutom kände jag att jag var vrålhungrig. Jahapp. Tog en näringsdryck, de mättar i alla fall litegrann.

Näringsdrycker från dietist. Hade svårt att somna och var hungrig!

Och det tar bara en minut att ”laga” och äta en komplett måltid, rent näringsmässigt. Var uppe en halvtimme eller så, sen gick jag och lade mig igen. Jag hade tänkt vara pigg i morse, men det gick sådär. Fast jag klev ändå upp vid niotiden, men har inte fått så mycket gjort i dag. Det kommer i alla fall en ny natt snart, och nu har jag redan tagit mina piller. Win.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/omojligt-att-somna/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: