På väg ut med Fru Hatt

I dag ska jag träffa den bästa Fru Hatt i stan. Det var evigheters evigheter sedan vi umgicks sist, men jag sprang på henne av en slump på Hötorget för bara ett par veckor sedan. Vi var båda upptagna på varsitt håll så det blev inte mer än ett snabbt hej, men i dag ska vi äntligen ses. Både hon och jag är så kallade sjukpensionärer, så det händer att vi bokar saker men en av oss måste lämna återbud.

Det är snarare standard än undantag i min värld, och det är helt ok. Inget att göra åt det, man passar på att ha kul när man väl gör något i stället. Vädret verkar okej, det regnar i alla fall inte och det är varmt. Det duger åt mig, jag kan ha snygga sandaler och kjol utan att frysa.

Arga Klara, fötter och en blomma som växer på stenplattor. Ska till stan med Fru Hatt.

Vi har inte planerat något särskilt, men jag vet att det blir bra ändå. Fru Hatt är grym och en av få människor som det känns som om man har känt hela livet, fast man egentligen inte alls har gjort det. Först en härlig lång varm dusch i mitt fantastiska badrum.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/pa-vag-ut-med-fru-hatt/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.