Premiär på badberget!

I går var det högsommar. Så vad gjorde vi? Jag tjatade en stund tills R gick med på att följa med mig till badberget här intill. Vi har ju som tradition att ta det första doppet på eller innan nationaldagen, och jag har kollat väderprognosen inför nästa vecka. En väderapp säger 16 grader och regn, en annan säger runt 20 grader och hyfsat fint. Oavsett vilket – det var bättre väder i går. 25 grader, varmt som i en gryta, ingen vind och strålande sol på blå himmel!

Svärmor” var redan med hunden på badberget, och den blev ännu lite gladare när vi hoppade i också. Hoppa var kanske att ta i, jag klev så försiktigt det bara gick, och jag kan meddela att även om det var skitvarmt i luften så är det inte riktigt badsäsong ännu.

Hund badar utomhus. Första badet för oss! Premiär på badberget.

De gissade på 15-16 i vattnet, jag hade nog trott att det var ett par grader varmare än så. Men när vi ändå var där, iförda badkläder och med fötterna i spat så var det lika bra att få det överstökat! Jag tyckte att det var ganska skönt att svalka av sig ändå, visst är det lite kämpigt precis när man ska doppa sig, men när man är uppe igen i solen är det ju bara härligt. Det är lika varmt och fint i dag, så jag ska tjata tills jag får badsällskap igen, så det så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/premiar-pa-badberget/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.