Rabarber och världsfred

R fyller som sagt år i dagarna. Han önskar sig ingenting i present förutom alla pengar i världen och fred på jorden, och det är lite svårt att åstadkomma. Ingen verkar ha lyckas hittills i mänsklighetens historia, men jag kan i alla fall baka något – det uppskattas ju alltid. Rabarber finns det väldigt gott om i år på lantstället, och jag har dessutom fått några extra påsar rabarber av mamma som ligger i frysen hemma i stan. Det kommer alltså att gå att göra paj hela året fram till nästa säsong.

Rabarber

Jäkligt synd att man inte har en frysbox. Det finns ju inte någon som helst plats för en sån någonstans, men det vore så himla praktiskt. Inte bara för att man skulle kunna ta tillvara på saker vi odlar som rabarber bättre, men man skulle kunna köpa de stora, billiga köttbitarna, alltid ha bröd och grönsaker i frysen, och dessutom ha plats för så många matlådor att jag skulle klara mig en hel vecka på egen hand. Det är inte möjligt nu.

Frågan är om jag ska baka någon slags kaka också, R har sagt att han är sugen på sånt. Har absolut ingenting att göra och väldigt lite att underhålla mig med, så det kanske blir något. Annars får jag väl sjunga en liten sång så att han blir riktigt irriterad.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/rabarber-och-varldsfred/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: