Besök och klipp

Har haft besök igen det senaste dygnet! Syrran och hennes kid kom hit i går, och dagen ägnades åt lek. Hon ville inte att mamma, min syster, skulle vara med och leka, så det blev intensivt. Vi satt inne och lekte veterinär, vi gosade med hunden och bakade en kaka, det var hur varmt som helst. Gjorde ingenting särskilt, det växlade mellan sol och regn och det var för kallt för att bada. I vanlig ordning blev jag skittrött efter middagen, så det blev en tidig kväll för alla inblandade.

Kaka, sockerkaka, mjuk pepparkaka. Fick besök och bakade en kaka med min systerdotter.

I dag fick jag håret klippt av syrran, så jag sparade in ett frisörbesök. Det duger fint så här, det är lite kortare än i morse och jag behöver inte gå till frisören på några veckor till. Det är inte så himla noga, det syns ändå inte om det är lite ojämnt. Och det finns faktiskt inget fulare i hårväg än slitet, oklippt långt hår som bara hänger. Då är det snyggare med 2 millimeters stubb.

R är ute och flänger och hämtar prylar, jag vilar och gör ingenting mer i dag. Fast jag behöver verkligen handla mat, det finns inte en enda grönsak och inte någon mjölk till kaffet. Får se om vi åker iväg i kväll när det är mindre folk ute och fixar det. Fem dagar i rad med besök, nu tänker jag vara osocial ett tag. Och bädda ner mig med en dator och ett par tjocka strumpor resten av dagen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/07/besok-och-klipp/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: