Boaorm och fullträff

Var på stan med vännen och ex-kollegan M i går! Planen var att hänga och fika någonstans, men det visade sig när vi träffades att M hade några saker på att-göra-listan som vi kanske skulle kunna bocka av – köpa en klänning till ett bröllop och kanske även skor. Sagt och gjort, och i en av de första butikerna vi gick in i, och den första klänningen vi kollade på, så blev det fullträff. Vi hade inte lika stor tur med skorna, men det är nog enklare att hitta.

Vi käkade en helt gigantisk och väldigt god lunch på en japansk restaurang i city. Det var ganska lite folk i rörelse så där mitt på dagen, lite konstigt faktiskt. Hur som, jag fattar inte riktigt hur jag fick i mig så mycket mat, men det kanske var bra ändå. För jag åt ju ingenting på hela morgonen eller förmiddagen innan det, och faktiskt ingenting sedan eftermiddagens middag hos mina föräldrar, dagen innan. Var helt enkelt inte hungrig. Jag äter som en boaorm.

Yakiniku med ris och grönsaker, japansk mat

Sen strosade vi runt lite, pratade, drack kaffe och fönstershoppade i ett par timmar innan vi båda var helt slut. Väldigt trevligt! Dagens planer är osäkra, men vi hamnar i sommarstugan någon gång under dagen. Och kanske i en skyltaffär.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/07/boaorm-och-fulltraff/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.