Inställda planer

Det blir lite ändrade planer den här veckan. Eller kanske rättare sagt inställda. I dag hade vi tänkt göra oss i ordning och packa för att åka norrut för att hälsa på bästa E i några dagar, men han fick förhinder och var tvungen att ställa in. Himla trist, jag hade verkligen sett fram emot att åka, men sånt är livet. Han kommer och hälsar på oss i stan senare i sommar, förhoppningsvis. Vi skulle åka i morgon bitti och antagligen åka hem måndag morgon, så nu har vi en massa lediga dagar utan planer. Snuvade på en roadtrip.

Utsikt från bilen på roadtrip på småvägar

R ska passa på att åka med min pappa till Oljeön, så jag följer väl med. Fast jag egentligen inte är så himla sugen på just det, mer för att inte bara sitta hemma. Om jag orkar. Sen blir det nog stan några dagar, för det är uselt väder och verkar inte bli bättre snart heller.

Det enda som händer i dag är att jag måste åka till apoteket och hämta ut lite livsnödvändigheter, och handla lite mat. Det blir nog i kväll när den värsta rusningen lägger sig. Så mycket rusning det nu kan bli på landet. Folk blir sura när de får stå i kö i fem minuter, det är faktiskt jäkligt märkligt. Ibland får man stå i upp till en halvtimme i kö när man handlar i vissa stormarknader i stan, så att bli irriterad över fem minuter är för mig helt obegripligt. Om man nu blir så irriterad av att det är folk i affären kan man faktiskt gå dit en annan tid när det är mindre folk.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/07/installda-planer/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.