Kött på kex

Antar att man käkar ost med kex lite för sällan när det är kött på kexen. Ja, kött. I går kväll skulle vi käka lite ost så jag tog fram kexen. Ett paket Digestive och så ett paket med vanliga salta kex. Tittade ner i Digestive-paketet och såg en död spindel ligga ovanpå. Jahapp. Det var dessutom någon slags slemmig hinna som hade torkat ovanpå, det såg väldigt oaptitligt ut.

Fram med de andra kexen. Det var ju som synes inte mycket bättre. En större spindel ovanpå alltihopa, och så en lite mindre variant inklämd en bit ner mellan kexen. Men alla tre var döda, så vad säger det om kexen egentligen?

Kex och ost med spindel

Jag tog en pytteliten bit ost, men sen tappade jag helt lusten att öppna ett nytt paket kex trots att det fanns. Vilket antiklimax, jag var inte sugen på något med kött i sammanhanget, oavsett hur dött det var. Tur att det fanns en kexchoklad i stället.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/07/kott-pa-kex/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjuli 16, 2016 kl. 11:58
  • Svara

  Du har det för bra…. Det är väl bara att börja käka på kexen under det med den döda spindeln? Förr var man inte så knusslig med maten.

  Det finns en sägen om en man i en by några mil från mitt som när han såg en spindel sitta på mackan lär ha sagt:
  – Huka dig om du ska med.

  1. Ja, men det var något slemmigt på också, hade det bara varit en torr spindel hade det inte varit hela världen men intorkat slem avstår jag. Och det var inte bara en spindel i paketet med salta kex!

   Huka dig ??

  • Irene Badrajuli 17, 2016 kl. 03:55
  • Svara

  Du får fråga tillverkaren om der är en ny sort! 😉

  1. Ja, måste vara något sånt ?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.