Nehepp, nu då?

Man kan tänka sig bad. Solen lyser, och så sticker man ut näsan och får en kall vind i ansiktet. Nehepp, inget bad. Man kan tänka sig en liten roadtrip, men den blev inställd. Nehepp, ingen resa. Man kan alltså mest tänka sig att stanna hemma i dag också, och inte göra särskilt många knop. Om det inte blåser så förfärligt tänker jag dra med ut R på en liten promenad sen, så att vi i alla fall gör något.

Börjar bli lite lappsjuk nu. På lördag bokade vi in en liten utflykt som R har velat göra i evigheter, med farsan. Vet inte om någon annan i släkten ska med också, men det blir ett heldagsprojekt med mycket bilåkning.

Bil

Sen stannar jag i stan ett par dagar och har lösa planer med ex-kollegan och vännen M. Det verkar inte bli badväder då heller, men vi kan lika gärna hänga någon annanstans eller gå och hitta på något.

Har så jäkla dålig fantasi just nu. Vet inte vad jag vill göra och det är ingen som säger ”vill du följa med på X?”, vilket är egentligen vad som skulle behövas. Jag vill inte vara hemma, jag vill se folk och saker. Men jag vet inte vad jag själv vill tillräckligt mycket för att hitta på det själv. Nej, jag måste fundera och låta Google hjälpa mig hitta på nåt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/07/nehepp-nu-da/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.