Ostadigt

Det har varit minst sagt ostadigt väder ett par dagar. I går morse var det fint. Bästa M och R gick ut på långpromenad i skogen med stora vandringsryggsäckar fyllda med vikter och fulla vattenflaskor. Jag kanske inte behöver nämna att jag stannade hemma. De nämnde att det fanns blåbär i soliga gläntor, så om inte så länge följer jag med till en dylik med en stor bunke. Märkligt nog hade de inte med sig ett enda blåbär hem.

Sen vid lunch kom världens jäkla storm, det blåste som fasen. Saker flög. En lampa till min utebelysning fick fötter, likaså någon presenning. Vi käkade lunch, de var ute och provade Ms golfklubbor, jag stannade inne. Orkade inte ens gå upp eller ner för några trappor för att hänga med och kolla efter all tid i bilen i förrgår. M åkte hem på eftermiddagen, sen kom regnet. Snacka om ostadigt.

Vy från lantstället över hav och brygga, regn

Sen blev det strålande vackert på kvällen. Sjön var spegelblank. Det höll inte i sig särskilt länge, men det var trevligt en stund. I dag är det kallt som fyfan, men vackert än så länge. Det ska hålla i sig i ett par timmar, sen blir det ostadigt och regnigt igen. Inte mycket till sommar, det är alltid dåligt väder när bästa M är här. Vi får se om syrran och hennes dotter känner för att hälsa på i dag, eller om de väntar tills det är lite bättre väder, annars är planerna så få som möjligt. Men jag vill verkligen, verkligen ha lite sommar igen…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/07/ostadigt/

2 kommentarer

    • Danielajuli 4, 2016 kl. 11:53
    • Svara

    Cold places,cold weather,cold everything ………cold summer too!!!!The good side of a bad weather is a great photo!

    1. Thanks! Yes, some rain is good but I would really love a bit of sun now!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.