Rabatt hos hållbara Alltid.se!

Tänkte tipsa om en ny och hållbar eltjänst från Alltid.se! De tar hand om alla elkostnader, plus att man får garanterat en lägre elkostnad än vad man har i dag. De använder sig bara av miljömärkt el och erbjuder  ”Flat rate”, det vill säga att man har samma kostnad varje månad. Inga läskigt stora fakturor en del månader, alltså. Man kan dessutom hålla koll på sin förbrukning och få tips och råd om hur man använder mindre el. Du kan bli kund även om du redan är bunden i ett annat elavtal.

Om man dessutom lever på ett ”hållbart” sätt genom att spara el hemma, cykla till jobbet eller skolan, äta ekologiskt eller varför inte odla egna kryddor, så kan man bli premierad med bonuspoäng. De poängen kan man använda i Alltids hållbarhetsshop, där man kan köpa till exempel el, mat, cyklar eller skänka det till välgörenhet.

Om man ansöker nu har man chans att vinna några riktigt fina priser också! Första pris är elbilen BMW i3 under ett helt år, andra pris är en elcykel värd 30,000:-!

Det låter ganska bra, eller hur? Det blir lite bättre. Om du dessutom anger kampanjkoden 500KLARA när du registrerar dig för en mer hållbar och prisvärd elleverantör så får du 500 kronor el i startpremie hos Alltid.se. Bli mer hållbar.

I samarbete med Alltid.se.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/07/rabatt-hos-hallbara-alltid-se/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: