Sega dagar

Det är sega dagar nu. Inget superväder, är det fint så blåser det mycket och det är inte direkt så att man vill hänga vid badberget. Inte för att R någonsin vill det, men han följer med ibland. Ska försöka se om det går att ordna i dag, för solen skiner som fasen. Och jag har inte badat på länge, känns det som. Det var i alla fall någon vecka innan midsommar. Fast väderprognosen säger byvindar på 11 sekundmeter, det känns sådär.

Han föreslog att vi skulle åka och äta glass, men det känns inte alls lika roligt för min del. Bilresa, blaha och diverse. Kan lika gärna fika hemma. R är ju nästan alltid upptagen med något, om det inte är att renovera eller måla något i sommarstugan så är det att uppgradera eller förbättra något. Nu är han i jägar- och samlarfasen, han hämtar och klyver ved så att vi slipper frysa nästa vår och höst. Som en duracellkanin.

Batteri 9 volt

Det är sega dagar på fler sätt, jag gör inte så mycket och jag har varit trött efter allt besök. Det händer inget, jag gör inget. Om en dryg vecka ska vi iväg ut på en liten turné och hälsa på Hollywood, men i övrigt har jag inget inplanerat. Kanske något kul i stan i helgen. Det saknas konserter nu i sommar, känns det som. Det är lite si och så med Gröna Lunds utbud, och i övrigt verkar det mest vara semester så här års. Det brukar komma igång lite saker framåt augusti igen. Förhoppningsvis.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/07/sega-dagar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.