Äntligen möblerat om!

Äntligen, efter sisådär ett par år sedan jag först önskade det, har vi möblerat om hemma. Det var inget stort jobb, och det hela tog bara fyra timmar. Då ingick tömning av bokhylla för att kunna flytta den och påfyllning av böcker igen, samt ur- och ikoppling av alla sladdar. Och det blev tusen gånger trevligare än hur det var innan.

Vi flyttade bara runt soffan, stereon, mitt skrivbord och en bokhylla, men det blev betydligt ljusare och luftigare, och mer plats. Och jag känner mig inte längre lika instängd. Jag slängde några pocketböcker jag inte tänker läsa om – ja, jag slängde dem, för de finns på vilken loppis som helst för en femma styck – för att göra lite mer plats för Rs saker, men allt verkade rymmas ändå. Vi sålde en skrymmande grej som vi inte använder ändå (och inte kommer att göra heller) på Blocket, så nu kan man till och med gå överallt i hela vardagsrummet. Köpte några flyttkartonger och stoppade undan lite småprylar som vi inte använder heller.

Kartong, paket

Det är självklart lite annan rensning kvar av saker som ligger lite här och där ovanpå hyllor och andra möbler, men det är inte alls lika viktigt längre. Nu är det ljust och man ser golvytan. Katten var väldigt snabb med att hitta nya favoritplatser, och han verkar lika nöjd som jag. Men jag måste erkänna att jag hade glömt att planera för att han alltid försöker ligga på mitt tangentbord, och jag har ingenting alls i vägen som blockerar för att han enkelt ska kunna ta sig dit. Nåväl. Novell. Äntligen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/08/antligen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: