Fel medicin och nygift

Jag är nygift. Japp. Vänta bara får ni höra. I går kväll käkade jag fel kvällsmedicin vid åtta-tiden. I stället för de piller som gör att jag sover några i timmar i sträck, så råkade jag ta de som gör att jag vanligtvis somnar inom en timme. Jag var mitt uppe i att fixa med lite papper och viktiga saker, så det var bara att avsluta medan jag fortfarande hade koll på allt, gå och borsta tänderna och hoppa i säng. Jahapp.

Inte för att det gjorde så jäkla mycket, för jag gick upp klockan sex när R skulle käka frukost och rulla iväg till jobbet. Han hade gjort bacon och äggröra i stället för en macka, så jag gick glatt upp och vevade i mig en tallrik. Sen kunde jag inte somna om, och var sjukt mör hela dagen sen. Jag låg kvar i sängen i en timme eller så innan jag insåg att det inte var någon idé, och gick upp.

Hur som helst, i går slocknade jag tidigt. Klockan var nog inte mer än nio eller så när ögonen föll ihop. Men det var välbehövligt, och jag sov som en stock ända till klockan sju i morse. Och när jag vaknade var jag nygift, för jag hade gått och gift mig under natten. Med nån snubbe i USA som jag knappt kände, bara för att hans föräldrar var trevliga och hade en tam ekorre. Verkar som om jag har ganska låga krav…

Ekorre i New York. Drömde att jag var nygift.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/08/fel-medicin-och-nygift/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.