Mycket att säga

Tystnaden här håller i sig, och kanske gör det några dagar till. Händerna är verkligen helt sjukt dåliga, så här ont har jag inte haft i dem förut. Jag måste prioritera att de får vila ett tag, och att skriva är nog det som är allra sämst för händerna. Pekfingervalsen. Klicka går i alla fall bra, så jag är inte helt uttråkad på dagarna. Det är irriterande som fasen, för jag har mycket att säga egentligen. Men det går inte nu.

Dator, jobb

Jag har i alla fall fått ett slags intyg av läkaren på vårdcentralen nu, och jag har ingen aning om det är ”rätt” eller om det räcker, men jag ska ägna helgen åt att kopiera en hög med papper och fylla i en ansökan. Sen dröjer det väl säkert innan det händer något igen – om intyget räcker alltså. Fast det har ju nästan blivit lite inaktuellt, för händerna är bra mycket sämre nu. Nåja. Den som lever får se. Jag återkommer säkert med fler inlägg här innan jag egentligen borde!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/08/mycket-att-saga/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.