Nyckelhål, noter och mat

Såg en jäkla rolig sak på stan i går när jag var ute med bästa Hollywood. Det blev för övrigt en heldag på stan, vi började med att åka till Deluxe Musik och provspela saker. Jag hade ont i handen så jag provsjöng mest, med mer eller mindre bra resultat. Sen hade vi tänkt kolla i lite butiker i Vasastan, men vi gick åt fel håll och gick mest runt och babblade. Sen såg vi den här roliga prylen, ett helt vanligt nyckelhål. Med ögon.

Nyckelhål med kulögon

Haha! Vi käkade en stor och sen lunch, det var inte så mycket folk ute och rörde på sig, så det var faktiskt ganska lugnt och skönt på lunchställena. Sen skulle vi till den gamla institutionen Aulos musik på Folkungagatan, så vi knatade dit i duggregnet och möttes av en halvt utrensad, väldig stökig lokal som var stängd. ”Lokal överlåtes”, stod det på skyltfönstren, jäkligt tråkigt faktiskt. Men inte särskilt konstigt, för det är väl knappt någon som köper noter eller notpapper i en fysisk butik nuförtiden. När jag var ung var det bara att åka dit och handla om man behövde nåt, för inte tusan gick det att köpa på internet. Möjligen beställa via postorder. Så, det blev ingen bok.

I stället köpte vi hem mat och lagade en härligt kompakt middag som vi åt alldeles för nära inpå lunchen. Jag känner mig lite som om jag har isterbuk, grosshandlarmage. Eller som om jag är höggravid, fast det är jag ju inte. Har bara ätit för mycket god mat, för många dagar i rad. Vi gjorde en helt sjukt god kräftsoppa i lördags, den absolut godaste soppan jag har ätit i hela mitt liv. Dessutom gjorde vi en delikat citronpaj som självklart har gått åt. Bland annat.

Det blir alltid mycket och god mat när jag och Hollywood umgås – i dag fick vi en fattig kycklingsoppa till middag och det är det enda jag har ätit förutom en liten smörgås i morse. Behövs inte mer förrän i morgon, puh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/08/nyckelhal-noter-och-mat/

2 kommentarer

    • Badtunnaseptember 3, 2016 kl. 06:07
    • Svara

    Haha, fantastiska! Åh vad kul! 😀

    1. Kulögon passar till allt! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.