Stormvarning

I morgon bitti borde min ansökan hamna på Stadsdelsförvaltningen. Det fanns inga särskilda blanketter för just min förvaltning, som det gör på en del andra, så jag tog kommunens blankett. Och så hela ADL-utredningen, där arbetsterapeuter varit hemma och kollat när jag gör saker, och så de där två halva läkarintygen. Nu är det bara att vänta på att det ska hända något.

Vi är i stugan den här veckan, och det är inte så kul. Stormvarning, i morgon skulle det bli uppemot 20 sekundmeter. Inte särskilt varmt, inte särskilt soligt. I dag har jag inte orkat med ett dugg, efter bilresan i går. Suttit i min fåtölj, kollat på bajsutbudet på tv. R har dagarna fulla, så jag har inte så mycket att göra.

TV

Ska åka till stan i morgon förmiddag och handla lite färskvaror. Måste äta ur frysen den här veckan, för sen är vi nog hemma i stan lite mer. Fast det är ganska bra saker i frysen, inte en massa udda korvar och annat konstigt. Men det finns inga grönsaker, knappt någon frukt och inte någon mjölk heller – om man inte räknar den lilla slatten som gick ut för fem dagar sedan, som knappt funkar till kaffet. Ja, det är morgondagens plan. Sen håller jag mig inne, i alla fall så länge det är stormvarning. Vad händer hos dig?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/08/stormvarning/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.