Baconbomb!

I helgen fick jag den vackraste desserten någon någonsin har lagat till mig. Till mig specifikt. Det var inte så komplicerat, men det är tanken som räknas! Visserligen räknades själva desserten också, för det var sjukt gott, men titta!  En liten ostfylld baconbomb, täckt med perfekt flätat bacon, som grillades i ugnen!

Baconbomb, flätat bacon med ost inuti

Den bodde i ugnen ett tag, och svällde upp en hel del. Det var en camembert-ost inuti, och när vi skar hål i den perfekta bomben så rann det ut halvsmält ost överallt. Det var bara att hålla ett kex under, så hade man ett perfekt ostbeklätt kex, haha!

Ja, det var vackert. Det är visserligen väldigt sällan någon bjuder mig på dessert, men det här var nog den mest genomtänkta efterrätten jag någonsin fått. Att få något att passa just mig mer är svårt, men personen som lagade den har känt mig sedan tonåren. Älskar bacon. Älskar ost. Tänk att små enkla saker som en baconbomb kan göra en så glad ibland!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/09/baconbomb/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.