Försvunna flugor

Undrar var alla flugor och andra grejer som tar sig in i lägenheten tar vägen. Två dagar i rad har det kommit in riktigt feta flugor i lägenheten när jag har vädrat, och de har inte velat flyga ut igen trots idoga schas-försök. Nix, i stället sitter de på listerna runt taket när jag har gått och lagt mig (och stängt balkongdörren och fönstren), och sen är de bara borta dagen efter. Inte ett spår av dem. Och inga döda flugor någonstans.

Aldrig någonsin har jag besvärats av fkugor i sovrummet när jag har varit i stan och haft fönsterna på vid gavel, men på landet är de omöjliga. De ska alltid gå runt på huvudet när man försöker sova, vilket ju är helt lönlöst. Men var fasen tar de vägen här hemma…? Förhoppningsvis luktar det väl mer illa hemma hos nån granne, så de kanske hittar dit genom ventilationen.

Det är lite som strumporna i torktumlaren. Rätt var det är så saknas det en, och efter en tid har man bara en hel hög udda strumpor kvar. Vart tar saker vägen när man tittar bort, egentligen?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/09/forsvunna-flugor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.