Irriterande att diska

Jag har en diskmaskin. Det är inte direkt så att jag jublar över den, och hade jag inte haft någon hade en dylik inte stått överst på listan över saker att köpa. Inte alls, faktiskt. Jag har ingenting emot att diska så länge jag inte håller i eller lyfter något tungt, och det behöver jag inte göra. Kan lägga ner allt i vattnet och diska av det utan att hålla i något. Det vridbara duschmunstycket är perfekt för att spola av saker, så att man slipper snurra runt saken man ska skölja av. Dessutom är det skönt för händerna med varmt vatten.

Stekpannor, knivar och grytor vill jag ändå inte köra i diskmaskinen, och dessutom är det en mindre ansträngning för kroppen att diska dem för hand, än att böja mig ner och stoppa in grejerna i maskinen. För R diskar allt som är tungt och jag fluffar runt med de lätta sakerna. Men ja, visst kan det vara irriterande. Det ser man ju innan man ens börjar.

Att diska. Yes diskmedel. Ja, det är irriterande att diska.Jag ogillar särskilt att diska tallrikar med äggula på. Den limmas fast, och konstigt nog löddrar det när man sköljer den. Jag diskar mer än gärna i utbyte mot att jag slipper göra något annat, men det verkar som om många verkligen avskyr att diska. Själv tycker jag verkligen, verkligen inte om att stryka, och gör det bara i yttersta nödfall – det vill säga så gott som aldrig. Vad tycker du om att diska?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/09/irriterande-att-diska/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: