Keno var fjärde minut

Jag borde ha köpt en Trisslott, sa jag i går. Det är nog ganska vanligt att säga, när man har haft riktig tur med något, men chansen att vinna något stort på en Trisslott är så försvinnande liten att det knappt går att föreställa sig. Och inte sjutton behåller man pengarna när man vinner 60 spänn – man byter dem mot två nya lotter, för spänningen. Hoppet. Så är det nog för de allra flesta som spelar, man vet egentligen att man inte kan förvänta sig att vinna de största vinsterna, men känslan när man vinner ofta, även om det inte är några storvinster, är stark.

Och man vill ju inte vänta en vecka eller två för att få reda på om man vinner, jag antar att det är därför det är så populärt med snabba spel som Dagens dubbel eller Keno. Vanliga Keno har ju dragning varje dag, men det finns ett som är betydligt snabbare än så: KeNow från Lottoland. De har ett nytt keno-spel var fjärde minut, från halvsju på morgonen till midnatt varje dag. Upp till 10 miljoner kronor i jackpot, och nedräkning till nästa dragning. Perfekt för den som inte gillar att vänta, gillar turspel och vill variera sitt spelande lite.

Pengar, sedlar

Keno är faktiskt ett spel i min smak. Man måste inte ha några förkunskaper, man kan välja om man vill spela med en stor vinstchans eller hellre vinna ofta och lite mindre priser. För många år sedan jobbade jag i en spelbutik, och folk kom in varenda dag och lämnade in sina Keno-rader. Oftast körde de samma rad varenda dag, och missade de av någon anledning att lämna in sitt spel så fick de nästan panik. Tänk om deras nummer skulle bli den rätta raden, just den dagen de inte spelar! Självklart var det en reell verklighet för dem, det är märkligt hur det kan bli så. Lagom är bäst.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/09/keno-var-fjarde-minut/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: