Spontan kräftskiva

I kväll någon gång drar vi iväg på en spontan liten kräftskiva hemma hos bästa M. Han skulle egentligen ha åkt iväg på en annan kräftskiva i dag, men den blev inställd. Och han hade köpt kräftor. Så vad gör vi? Slänger ihop en paj och lite smått och gott och åker till honom i kväll och käkar kräftor. Perfekt. Vi blir nog inte så många, om vi ens blir fler än tre vet jag inte, men det gör ju inget.

Det blir tredje gången i år som vi käkar kräftor, det är lagom. En gång är för lite, och efter tre börjar det att bli lite kämpigt, för man äter det ju inom en ganska kort tidsperiod. Jag kan käka klorna själv, men skala stjärtarna fixar jag inte. I alla fall inte om de är lika hårda som sist. Köpte samma sorts kräftor nu som då, de var riktigt hyggliga faktiskt. Stora.

Kräftor. I kväll blir det spontan kräftskiva.

Inte för att det fanns någon annan sort att välja på i kvartersbutiken, men de var bra. R har gått med på att skala åt mig, även om han inte är så road av det. Ahh, den här helgen verkar arta sig bra. I morgon hade jag och R tänkt oss att gå på stan och käka glass någonstans. Solen skiner och det är bra musik i högtalarna.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/09/spontan-kraftskiva/

3 kommentarer

  • Glad tomatseptember 12, 2016 kl. 12:53
  • Svara

  Älskar din hemsida så bra inlägg inte alltid så glada men bra.

   • Klaraseptember 12, 2016 kl. 14:08
    Författare
   • Svara

   Tack!

  • blandare vitseptember 14, 2016 kl. 10:51
  • Svara

  Härligt 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.