Tråkigt utan händer

Ugh, jag har så jäkla ont i händerna. Och handlederna. Jag har dragit ner på allt jag gör med händerna, men det har inte blivit bättre ännu. Måste göra ännu mindre, antar jag. Och det blir så fruktansvärt tråkigt, att jag inte riktigt ser fram emot något alls. Inga idéer, ingen inspiration. Som vanligt händer det ju inte mycket i livet om man inte ordnar det själv, och jag vet inte ens vad jag ska hitta på. 

I morgon kommer biståndshandläggaren från kommunen hem till mig för en intervju, och det lär ta ett par timmar. Skulle tro att det är det enda jag gör i morgon. Måste ringa Dr. Feelgood också, men inte förrän jag vet om jag kan åka dit. Och boka en tid på vårdcentralen. Fy fasen, vilka trista grejer. Jag får feber bara jag tänker på det. Nä, visst är det jobbigt att ha så ont i ryggen att man inte alltid kan gå, men händerna är fan värre.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/09/trakigt-utan-hander/

2 kommentarer

    • Sara on september 6, 2016 at 03:02
    • Svara

    Usch! Händerna är man rätt beroende av. Själv bråkar mitt bäcken och jag har börjat fundera på rullstol. Skitsjukdom! Hoppas att dina händer gör mindre ont snart!

    1. Tack 🙁 Ja, man blir så jävla handikappad, ska göra så lite som möjligt ett tag.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: