Kattunge på laddning

Jag hade nästan glömt bort hur mycket kattungar sover. I går åkte R till jobbet i vanlig ordning, så jag skulle vara hemma med min lilla kattunge lilla Fjodor själv. Kul, tänkte jag, jag kommer att ha fullt upp hela dagen. Men icke. Han sov nästan hela tiden, och var bara vaken en halvtimme två gånger på hela dagen. Bara sällskapet är ju hur trevligt som helst, men man kan ju nästan inte låta bli att klappa honom.

Trött orange kattunge

På kvällen var han helt fulladdad, och levde rövare i sängen innan han kraschade. Det går så himla fort för honom att utvecklas till en liten personlighet, som inte alls syntes när vi var och kollade på honom tillsammans med alla syskon och kusiner. Han var lite anonym bland dem alla, men här har han blivit en supermysig, kelig, sällskaplig och ganska korkad kattunge. I går började han spinna, och nu kan han knappt sluta när man klappar honom.

Han verkar gilla utmaningar. Och så är han en riktig klätterapa, fast han är så liten. Högst upp på det nästan två meter höga klätterträdet i tre våningar är inga problem – fast han kommer inte ner själv. Det läskigaste som har hänt hittills är att han råkade sätta på skrivaren när han promenerade över mitt skrivbord, det var en jäkla märklig grej. Just nu sover han – igen – men det verkar vara lite mer bus i honom idag. Jag är redo.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/10/kattunge-pa-laddning/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Oj vilken fin katt 🙂 Ålder?

  1. Drygt 12 veckor!

  • jackie on oktober 6, 2016 at 02:29
  • Svara

  Sweet kitty Klara.. just like new kitty who is Little Ms.

  1. Thanks Jackie!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.