Ettan och tvåan

Familjen är komplett, både ettan och tvåan är på plats! För ett par veckor sedan hämtade vi tvåan – den andra kattungen. En liten gråsvart kille som ser förvånad ut hela tiden. Små pepparkornsögon, en nätt liten nos och oerhört kelig. Efter mycket om och men fick han sitt namn, Finkel. Jag fick ju bestämma vad den orangea skulle heta, Fjodor, så då fick R bestämma namnet på den andra. Trust me, Finkel var ett av de mer normala namnen han föreslog.

Katt, kattunge. Fjodor och Finkel

De är bästa vänner, ligger alltid och sover ihop. All vaken tid går åt till att leka, det bästa är ju att smyga på varandra och brottas, så tiden jag lägger på att aktivera kattungar har krympt med säkert 80%. Och det är ju skönt, men jag är ju ändå delaktig i vad de gör hela dagarna. Någon måste ju lära dem att blomkrukorna inte är lekplatser, och sånt. Någon måste ju kela. Någon måste ju kånka runt på dem bara för att de är ljuvliga… Det kommer att bli ett gäng kattbilder ett tag framöver, sorry men de är så förbannat söta att jag inte kan låta bli!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/11/ettan-och-tvaan/

2 kommentarer

 1. så söta

   • Klaranovember 30, 2016 kl. 20:29
    Författare

   Tack, de är verkligen underbara att ha hemma! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.