Hjälp hemma

Jag får väldigt mycket “hjälp” hemma nuförtiden. Med allt, oavsett om jag vill det eller inte. De luddiga ligisterna är aldrig långt borta om jag gör något mer än att sitta i soffan, och de ska alltid kolla på precis allt. Om jag lagar mat står de och gastar på golvet nedanför, för att de inte ser vad jag gör och för att det luktar mat, så oftast går jag och kånkar på minst en kattunge. Och får inte så mycket gjort. De är bra på att diska också.

Katt, kattunge. Fjodor och Finkel i diskmaskinen, jag får hjälp med precis allt!

Nu börjar de bli så pass tuffa att de försöker hoppa upp på allt, så en stor del av mina dagar går åt till att säga åt dem vad de inte får göra. Nu tror säkert båda luddskallarna att de heter “Nej“, men den äldre har i alla fall lärt sig vad det innebär. Ibland bryr han sig inte, men han vet i alla fall att han inte får. Alltid något. Men det är ju skönt med hjälp här hemma – även om den inte direkt underlättar vardagen så gör den i alla fall allting betydligt roligare!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/11/hjalp-hemma/

3 kommentarer

  • Mnovember 27, 2016 kl. 17:55

  Klara, ser ingen biiiild. Vill ju se luddskallarna. 🙂

   • Klaranovember 29, 2016 kl. 09:38
    Författare

   Eek sorry! Fixat.

 1. Jag med 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.