En raket i skogen

Jag kom nyss på vad jag drömde i natt, tyckte att det var värt att nämnas! Jag var i skogen med min farsa. Bara det är en oerhört ovanlig syn, det har nog knappt aldrig hänt. Det var en fin, solig dag, och vi var i en sån där gammal fin ”trollskog” med enorma, mossklädda ekar och stora stenar på marken.

Helt plötsligt ser vi några bävrar som sitter på marken en bit bort. I min värld brukar bävrar hålla till där det finns vatten, men de här bodde mitt i skogen. De såg oss, och ledarbävern började kuta i vår riktning. Farsan var några meter framför mig, och han var den som stod i skottelden. Jag stod bakom och såg på, när bävern går från springandes till hoppandes som en känguru för att attackera farsan.

Bäver äter

Han reagerar blixtsnabbt när bävern kom nära nog, tog tag i svansen, snurrade ett varv för att få fart och slängde iväg den. Den flög som en jäkla raket, och de andra bävrarna flydde muttrande. Och vi var säkra igen. Vad vi gjorde i den där skogen har jag ingen aning om, men det är ofta så här min verklighet ser ut när jag sover. Ganska underhållande, faktiskt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/12/en-raket-i-skogen/

9 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsandecember 9, 2016 kl. 15:16
  • Svara

  Jävla tur att Du har en alert, vig och snabb farsa!

  1. Verkligen! Vem vet vad som hade hänt annars!

  • Danieladecember 9, 2016 kl. 15:57
  • Svara

  Yes!You are really lucky to have a dad so alert,agile and fast,like dad say!He must have and others hidden qualities.Probably he will let you see those ,on the right time.Who know where you will be in next dream?

  1. Yes 😀 like super Santa!

  • Dorisdecember 9, 2016 kl. 19:33
  • Svara

  Det betyder att din pappa skyddar dig mot elaka monster som typ kommer från FK dvs Försäkingskassan ?

  1. ? Perfekt!

  • glammamman.sedecember 13, 2016 kl. 22:45
  • Svara

  det var som tusan! 🙂

  • Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadaddecember 14, 2016 kl. 21:32
  • Svara

  Haha men vilken dröm! Skulle vara spännande att kunna tolka den 😉

  1. Ibland blir man lite rädd för vad hjärnan håller på med! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.