Katt äter banan

Ja, min katt äter banan. Den lilla svarta, Finkel älskar frukt och grönsaker, nästan alla, utom citrusfrukter. Favoriten verkar vara banan, som han glatt mumsar i sig, men han snor gröna äpplen från fruktfatet och gnager på ibland. Päron av arten Conference är en annan favorit.

I kväll blir det en tidig kväll, för jag måste upp i ottan i morgon. Finkel Plinkel Plånkel ska kastreras, och vi lämnar in honom strax före klockan sju på morgonen. Djursjukhuset ligger precis i samma område som där jag bor, det tar inte ens fem minuter med bilen dit, så det är ju skönt att slippa köa genom stan så dags. Jag kan gå upp en kvart innan det är dags att åka. Har ju faktiskt inte visat så många bilder på Finkisen hittills, så här kommer en bild från när han var mindre, och sen en liten video där min katt äter banan. Kolla pepparkornsögonen!

Svart kattunge leker med snöre, Finkel

Han var helt hysteriskt skitsöt när han var liten, men nu när han är tonåring ser han lite förvuxen ut. Det brukar rätta till sig när de växer till sig lite, men just nu ser han ganska oproportionerlig ut. Fast hans personlighet slår de flesta sötnosarna. Som en liten hund som bara vill gosa och följer efter mig hela tiden. Sitter på mina axlar och kollar när jag gör något i köket. Snor allt han kan…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/02/katt-ater-banan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.