Leggings och dödsvit hud

För ett par dagar sedan var jag i Mall of Scandinavia. Ni vet, 100000 kvadratmeter shopping inomhus i Solna. Riktigt bra för att vara ett shoppingcenter faktiskt. Det finns allt. No joke. Och så många olika butiker som säljer ungefär samma grejer att man förmodligen alltid kommer hem med det man tänkt sig – och säkert lite mer.

Jag behövde leggings, och det brukar ju aldrig vara särskilt svårt att hitta. Brukar köpa leggings från H&M, men de har så dålig kvalitet att de inte håller särskilt länge. Brukar köpa thermoleggings på Åhléns, men det har jag så att jag klarar mig. Testade en annan kedjas leggings den här gången, nån eko-variant. Såg ungefär lika tunna ut, men de kostade lika mycket (lite) som de jag brukar köpa. Skulle behöva ett nytt par i månaden, känns det som. Två busiga små katter hemma som i stundens hetta tror att ben är klätterträd, och så vidare. Och hur sjutton kan vanliga bomullsleggings ha så jäkla dålig kvalitet? Det är mer tyg i vilket par strumpor som helst, känns det som. I vikt, alltså.

Leggings med fleecefoder från Åhléns

Har förresten alltid haft ett ganska stort antal rivsår på smalbenen sen vi fick hem kattungarna i höstas. Nu vet de mycket väl om att man inte får klättra på ben längre, och jag håller klorna vältrimmade, men jag går ju sönder för ingenting. Dessutom tar det tre månader för huden att se normal ut igen efter ett vanligt rivsår. Även om sårskorpan läker, så är ju huden missfärgad i en evighet efteråt och det tar månader innan det bleks till min normala, dödsvita hudton. Can’t wait till summer. Då jävlar ska jag chocka min omgivning.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/02/leggings-och-dodsvit-hud/

2 kommentarer

  • Pettermars 1, 2017 kl. 23:25
  • Svara

  Säger det igen. Bästa thermoleggings, -tights finns på Lidl då och då under vintermånaderna. Pallar nog inte katter bättre än andra märken men håller bra, är jävligt bekväma och prisvärda.
  Bomull är inget bra material i leggings de blir som långfillingar, sladdriga och obekväma. Det ska vara syntetmaterial sen får miljönissar och andra säga vad de vill. Syntetmaterial håller värmen och formen bättre, (akryl borträknat).

  På tal om dödsvit hudton så är det min normala hudton även på sommaren. Gillar inte att vara solen på dagarna och då underlättar det inte att jag behöver extra tid för att bli brun. Jag är så blek att leverfläckarna är vita. 😀

  1. Haha! Ja, jag har aldrig varit brun, tror jag. Möjligen beige.

   Jävla synd att jag inte har någon Lidl i närheten här. Ska försöka komma ihåg att kolla där nästa gång jag åker förbi en!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.