Magsjuka och inställda planer!

Ugh, jag har drabbats av magsjuka eller nåt. Det började natten till i går, jag var uppe och kräktes sex gånger. Sov inte alls, så framåt morgonkvisten i går när det lugnade ner sig lite, så käkade jag en skiva knäckebröd och gick och lade mig. Låg i sängen i stort sett hela dagen i går, och missade allt jag hade inplanerat. Ja, jag hade faktiskt saker på gång.

Skulle träffa mina föräldrar på kvällen och gå ut och käka i stan. Hade verkligen sett fram emot det, men det var ju helt omöjligt. Mmm, steakhouse, mmm. Kött…! Dessutom hade vi planerat att gå och käka glass på Stockholms Glasshus med bästa M tidigare på dagen, men det gick ju inte heller.

Glass från Stockholms Glasshus

På kvällen lyckades jag få i mig en kvadratdecimeter pizza från dagen innan och en burk Coca-cola, sen var det lite mer okej. Fast jag är trött som ett as i dag och är inte det minsta hungrig ännu. Blahhh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/02/magsjuka-och-installda-planer/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.