Skippar Grammisgalan i år

Maj godd, var det någon som märkte att jag försvann? Med tanke på aktiviteten i min mailbox under tiden så skulle jag nästan kunna tro det. Ursäkta så mycket för avbrottet, men jag var tvungen att flytta till en annan server för att spara lite pengar. Det kostar visserligen inte många kronor, men många bäckar små etc. när man har en skitliten inkomst gör sitt till. Och det vore ju dumt att betala mer än jag måste.

Så, nu får det vara nog med avbrott. Jag är faktiskt jävligt irriterad, och vet ni varför? Jo, för hur fasen är det möjligt? Grammisgalan 2017, en av de nominerade till årets låt:

Artist: Samir & Viktor

Låt: ”Bada nakna”

Alltså… De är så okända att de omöjligt kan vara på förstarnamnsbasis. Så enkelt är det. Viktor. Vem? Jag känner flera stycken som heter Viktor. Ett par Samir också. Jag vet inte ens om jag har hört låten, men jag har googlat eländet.

Det verkar tyvärr som om Sveriges 5-åringar har röstat fram den där låten till en av favoriterna i Melodifestivalen förra året, och tydligen är den därmed ”populär”. Nej, fy fan vilket jävla mög. Hur fasen ska man kunna ta Grammisgalan på särskilt stort allvar? Kommer ”Smurfhits 32” få ett pris nästa år?

Gitarrist på scen

Det finns så många bra låtskrivare, textförfattare, musiker och artister i det här landet, och så kan vilka clowner som helst bli hyllade för att ha ”sjungit” årets låt. Om de skulle kunna köra en hel konsert med ett par set live och leverera ett riktigt bra uppträdande, då kanske de hade varit artister på riktigt. Men nej just det ja, hur många låtar hade de nu igen? Fem? Naej, jag skippar Grammisgalan i år faktiskt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/02/skippar-grammisgalan-i-ar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.