Donuts

När jag var i Mall of Scandinavia förra veckan så fikade jag och syrran på Dunkin’ Donuts. Har aldrig käkat något därifrån i Sverige förut, bara i New York. Men jäklar, vad bra det var. Om man gillar sockerchocker och saftiga donuts, i alla fall, och det gör ju jag. Det värsta som finns är ju en torr liten rund, sockrad grej a la bensinmack, men det går inte ens att jämföra. Donut-kulturen i USA är ju lite mer utbredd, och jag planerar redan vad jag ska testa nästa gång jag är där. No joke. Det är sjukt svårt att bestämma sig, kolla bara!

Donuts från Dunkin' Donuts

Det som var lite märkligt, men verkligen imponerade på mig, var att varenda jäkla donut var helt perfekt. Inte några torra kanter, ingen felaktig eller avskavd glasyr, inget kladd. Bara helt perfekt. Om ni googlar på Dunkin’ Donuts Sverige och kollar på reklambilderna, så ser de ju nästan lite för perfekta ut. Men de var verkligen så! Och färska, sa jag det? Visserligen var vi där en måndag förmiddag, men det lär ju inte vara den enda dagen de har färska donuts. Jäklar vad sugen jag är på en donut just nu. Men det kanske märks.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/03/donuts/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.