Glömda Gröna Kulor

Jag hittade en ask av mitt favoritgodis, Fazers Gröna Kulor, högst uppe på en hylla för ett par veckor sedan. Hade glömt att den låg där, men den måste ha funnits i evigheter. Hade jag känt till den hade den ju inte existerat längre. Så jag blev ju självklart glad och öppnade asken efter middagen i går. Men det var inte så kul som jag hade trott.

Gröna kulor, Fazer. Marmeladgodis.

De var stenhårda. Jag kunde knappt dela på dem, så jag kollade vad de hade satt för bäst-före-datum på paketet. Mina gröna kulor gick ut för ett år sedan! Va! Det händer inte mig. Godis blir inte för gammalt, särskilt inte gott godis. Inte för att det hindrar mig, jag tänker självklart käka upp dem ändå. Det är inte så att socker blir dåligt, och det är inte mycket annat i dem.

Jag får se det från den ljusa sidan. Jag hittade i alla fall ett paket Gröna Kulor som jag inte visste om att jag hade, och de räcker väl längre när de är hårda än när de är mjuka…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/03/glomda-grona-kulor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: