Krasch!

Det går sönder så jäkla många saker här hemma, haha! Några små grejer som har stått i fönstren har åkt i golvet ganska många gånger, men konstigt nog har väldigt få saker gått sönder. Förrän nyligen. Saker flyger. Katterna flyger fram och tar ingen hänsyn till vad som står i vägen. Ser de en fluga på ett fönster på andra sidan av lägenheten, så kutar de dit så fort de kan utan att ens veta vad det är de springer . Så ibland blir det så här.

Katt och krossad blomkruka, blomma

Man får ducka och hålla tummarna när de kutar förbi. Det är som om de inte ens ser att det är något i vägen. Ett par ljuslyktor har kraschat också, Min finaste, stör och gröna i krackelerat glas, dog i förra veckan. Men de finns fortfarande att köpa på Indiska, tror jag. Det är inga värdefulla saker som går sönder, men det är jobbigt att städa.

Den lilla svarta är tokig i dricksglas och vatten, så ett och annat sådant kraschar ibland också. Det räcker att titta bort i fem sekunder om man har något framme, sen är det kört. Har i alla fall blivit bra på att plocka undan efter både mig och R… Och att städa…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/03/krasch/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.