Värdefulla påsar

Allt är roligt, Påsar, kartonger, snören, flärpar, påsförslutare, disktrasor, strumpor, kvitton… Men mest påsar och kartonger, så klart. Man ska sitta i dem, tugga på dem och busa med varandra medan en är inuti och den andra är utanpå.

Katt i påse, Fjodor och Finkel gillar påsar och kartonger!

Det är märkligt hur få saker som faktiskt har gått sönder här hemma än så länge. De verkar tycka att det är julafton varje gång man har en papperspåse framme, och tur är väl det. Om Fjodor lyckas stjäla en sån där liten plastklämma som brödpåsar är förslutna med, så bär han runt på den i munnen och trippar fram som om han vore rik. Mallig som få. Tänk om det var så lätt att känna sig rik.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/03/vardefulla-pasar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: