Vinter

Det blev visst vinter igen. En jäkla massa snö, blöt och tung. Noll grader. Så här års borde man börja känna en del härliga, soliga dagar och få lite känsla av att vintern faktiskt är slut, men inte i år.  Kollade just väderprognosen för de närmaste dagarna och det verkar ganska dystert. Visserligen inte skitkallt, så snön kommer ju att smälta, men grått. Och regn. Den här bilden är från förra omgången snö, när det var skitkallt och fint ute. De är i alla fall fascinerade av allt som faller uppifrån.

Katter i fönster, Fjodor och Finkel, utsikt på lantstället

Okej om det vore soligt, men inte då. Kommer knappt ihåg när jag såg solen senast. Jag är lite som en krokus, dyker upp när det börjar bli vår och håller mig undan det mesta av vintern. Hatar vinter. Drömmer om en solstol och en härlig strand.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/03/vinter/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.