Jag är…

… så trött att jag vet inte vad. På riktigt. Fattar inte hur det är möjligt att vara så här helt och totalt sopslut av att inte göra något alls. Vattnat tre blommor och startat tvättmaskinen i dag, och nu är jag däckad. R är aldrig hemma, och när han är hemma är han inte med mig, så det blir ensamt.

Har visserligen åkt hem från landet och firat min födelsedag på ett ytterst stillsamt vis (i alla fall hittills) , men inte i dag. Fick en flaska bubbel och lite annat smått och gott, några granatäpplen såklart, och det är ju precis allt vad jag önskar mig.

Granatäpplen

Måste försöka gaska upp mig lite så jag kommer mig för att göra något. Bästa E kommer på besök i morgon och stannar resten av veckan, det ska bli jäkligt kul faktiskt. Till den grad jag nu orkar tycka och känna saker. Vi ska lyssna på så himla bra musik, äta god mat och dricka god öl, dra runt stan och se kul grejer och förhoppningsvis hitta nån bra livemusik. Kommer helt klart att käka bättre än vanligt, förhoppningsvis får jag lite bättre energi av det också. Och hjälp med att fixa mat. Ja, det blir en bra vecka.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/04/jag-ar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.