Körsbärsträden blommar och jag fryser

Nån jävla måtta får det väl vara? Det snöar. 25 april, och det är skitkallt. Inomhus alltså, för ni tror väl inte att jag går ut frivilligt i dag? Nej, för tusan. De vackra körsbärsträden började blomma i Kungsträdgården för någon vecka sedan, undrar om de ångrar sig. Det gjorde jag när jag stack ut näsan.

Japanskt körsbärsträd med rosa blommor, körsbärsblommor

Det har varit så här nästan en hel vecka nu. Min kompis E från Norrland var ju här förra veckan och över helgen, och han hade förväntat sig lite härlig vårvärme i stan. Icke. Vi gick runt som två glasspinnar och försökte smita in lite här och var för att inte frysa ihjäl. Kul.

Om en vecka verkar det som om temperaturen ska kunna nå över 10 grader någon gång på dygnet, men jag förväntar mig att det blir en sjukt bra sommar efter den här vår-floppen. 27 grader och strålande sol varje dag, det vore lagom. Om det bli en skitsommar måste jag nästan åka iväg utomlands och tina upp lite. Hade tänkt ta fram utemöblerna en dag för två veckor sedan när det inte var iskallt, men nu överväger jag att ta fram vinterjackan igen. Nä, varför bor jag egentligen i Sverige…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/04/korsbarstraden-blommar-och-jag-fryser/

2 kommentarer

    • Danielaapril 25, 2017 kl. 18:20
    • Svara

    Have a little faith,summer will come……in one day!Well,I will can tell you why you live in Sweden when i will find out why i live here…….This mean..never!Some questions have no answers.

    1. Yes, it just feels soooo far away when spring is this cold!! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.